mtosay

  • ۰
  • ۰

درجه بندی تخم مرغ ها 14ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 15

درجه بندی تخم مرغ ها:

درجه بندی تخم مرغها بر حسب کیفیت و ظاهر پوسته، سفیده و زرده تعیین میگردد:

1-درجه AA:

* پوسته: تمیز-فاقد ترک خوردگی-زبر- سفت - بدون بدشکلی و با فرم طبیعی (بیضی شکل و با یک انتهای پهن تر)

* اتاقک هوایی: با عمق کمتر از 3 میلی متر.

* سفیده: با قوام و با اندکی ارتفاع-سفیده غلیظ مشهود است-نسبت سفیده غلیظ از سفیده رقیق بیشتر است.

* زرده: سفت و باقوام است-در مرکز سفیده قرار دارد- با لبه های مشخص -غشای ویتلین محکم و سفت است-زرده گرد است.

* شالاز: برجسته ونمایان است.

* نمای پس از شکسته شدن: تخم مرغ سطح کمی را اشغال میکند.

* کهنگی: حداکثر 10 روز.

2-درجه A:

* پوسته: تمیز- فاقد ترک خوردگی- سفت - زبر- بدون بدشکلی و با فرم طبیعی (بیضی شکل و با یک انتهای پهنتر)

* اتاقک هوایی: با عمق کمتر از 6 میلی متر.

* سفیده: با قوام و با اندکی ارتفاع-سفیده غلیظ مشهود است-نسبت سفیده غلیظ از سفیده رقیق بیشتر است.

* زرده: سفت و باقوام است-در مرکز سفیده قرار دارد- با لبه های مشخص -غشای ویتلین محکم وسفت است-زرده گرد است.

* شالاز: برجسته ونمایان است.

* کهنگی: حداکثر 15 روز.

* نمای پس از شکسته شدن: سطح بیشتری نسبت به تخم مرغ درجه AA اشغال میکند.

3- درجه B:

* پوسته: اندکی لکدار و کثیف-دارای اندک بدشکلی و فرم غیر طبیعی.

* اتاقک هوایی: با عمق 9 میلی متر.کیسه هوایی ممکن است شناور گردد.

* سفیده: نسبت سفیده رقیق از سفیده غلیظ بیشتر است- سفیده رقیق و آبکی است.

* زرده: در مرکز سفیده واقع نیست-مسطح است-غشای ویتلین شکننده است و زرده پس از شکستن تخم مرغ ممکن است پخش گردد.

* شالاز: نامشخص است.

* کهنگی: بیش از 15 روز.

* نمای پس از شکسته شدن: سطح وسیعی را اشغال میکند.

4- درجه C:

پوسته کثیف و ترکدار-سفیده بسیار آبکی و رقیق-در سفیده لخته خون دیده میشود-اتاقک هوایی بیش از 9 میلی متر عمق دارد-زرده کاملا مسطح و پخش شده.

نکته:تخم مرغهای درجه C در بازار مواد غذایی عرضه نمیگردد.

نکته:هر چه نسبت سفیده غلیظ به سفیده رقیق بیشتر باشد تخم مرغ تازه تر و مرغوبتر است.

تغییراتی که با گذشت زمان و افزایش کهنگی در تخم مرغ پدید می آید:

1- اتاقک هوایی بزرگتر و حجیم تر میشود. (به علت ورود هوا به آن)

2- تخم مرغ افت حجمی پیدا میکند. (به علت خروج دی اکسید کربن و آب)

3- زرده مسطح تر شده و قطرش افزایش می یابد. زرده ممکن است بیضوی شکل تر گردد.

4- غشاء خارجی زرده (ویتلین) شکننده تر میگردد.

5- شالاز نامشخص تر میشود.

6- با خروج دی اکسید کربن PH تخم مرغ افزایش می یابد.

7- سفیده غلیظ، رقیق و آبکی میگردد.

8- تخم مرغ پس از شکسته شدن سطح بیشتری را اشغال میکند.

9- پوسته از حالت زبری درآمده و صافتر و صیقلی تر میشود.









سایر محصولات :
درجه بندی تخم مرغ ها 14ص

درجه بندی تخم مرغ...

پاورپوینت در مورد روشنایی در محیط کار

پاورپوینت در مورد روشنایی در محیط...

پاورپوینت در مورد روش‌های مدرن تأمین مالی در شهرداری

پاورپوینت در مورد روش‌های...

درباره ی جدول تناوبی 10ص

درباره ی جدول تناوبی 10ص...

درباره جنگ ایران و عراق2

درباره جنگ ایران و عراق2...

پاورپوینت در مورد روشهای اندازه گیری و تعیین مقدار کروم شش ظرفیتی در نمونه های هوا

پاورپوینت در مورد روشهای اندازه...

درباره جنگ ایران و عراق

درباره جنگ ایران و عراق...

پاورپوینت در مورد روباتیک

پاورپوینت در مورد...

در مورد نژادهای گاو گوشتی که مشهور نیستند بدانیم

در مورد نژادهای گاو...

پاورپوینت در مورد روش تحقیق در علوم تربیتی

پاورپوینت در مورد روش...

پاورپوینت در مورد روش ارتباطی پرستار با خانواده

پاورپوینت در مورد روش...

در مورد نژادهای گاو گوشتی که مشهور نیستند بدانیم 10ص

در مورد نژادهای گاو گوشتی که...

پاورپوینت در مورد رودخانه

پاورپوینت در مورد رودخانه...

پاورپوینت در مورد رفتار سازمانی

پاورپوینت در مورد رفتار...

در مورد شرکت پاناسونیک

در مورد شرکت...

پاورپوینت در مورد رضایت آگاهانه

پاورپوینت در مورد رضایت...

در جستجوی توصیه دامپزشک در اسرع وقت باشید

در جستجوی توصیه دامپزشک در اسرع...

پاورپوینت در مورد رمز نگاری و رمزگشایی

پاورپوینت در مورد رمز نگاری و...

دایره

دایره...

پاورپوینت در مورد رنگرزی

پاورپوینت در مورد...

دانه ذرت جهت تغذیه دام طیور و آبزیان

دانه ذرت جهت تغذیه...

پاورپوینت در مورد رسانه انتقال هدایت پذیر

پاورپوینت در مورد رسانه...

دانشگاه

دانشگاه...

پاورپوینت در مورد رسانه ملی و سال همت مضاعف و کار مضاعف

پاورپوینت در مورد رسانه ملی و...

پاورپوینت در مورد اخلاق در مراقبتهای آغاز و پایان حیات

پاورپوینت در مورد اخلاق در مراقبتهای...

پاورپوینت در مورد اختلال آب والکترولیت

پاورپوینت در مورد اختلال آب ...

پاورپوینت در مورد اثرات گرمایش جهانی

پاورپوینت در مورد اثرات گرمایش جهانی...

دانشجویان و مهارتهای پژوهشی

دانشجویان و مهارتهای...

پاورپوینت در مورد اجرای اصل 44 قانون اساسی و خصوصی سازی بانک ها

پاورپوینت در مورد اجرای اصل 44...

پاورپوینت در مورد ردیابی انرژی و تجزیه و تحلیل حفاظها

پاورپوینت در مورد ...

دامپزشکی

دامپزشکی...

پاورپوینت در مورد رج بندی

پاورپوینت در مورد...

دامهای شیری 115 ص

دامهای شیری 115...

پاورپوینت در مورد ابهای زیرزمینی فصل1

پاورپوینت در مورد ابهای زیرزمینی...

پاورپوینت در مورد راهکارهای افزایش فروش در بازار رقابتی

پاورپوینت در مورد ...

دامداری 17ص

دامداری 17ص...

دامداری 200 راسی هلشتاین 50 ص

دامداری 200 راسی هلشتاین...

پاورپوینت در مورد اثر مواد زاید اکسیژنخواه برروی رودخانه‌ها

پاورپوینت در مورد اثر مواد...

پاورپوینت در مورد رتبه بندی ایمنی بیمار در بیمارستانهای استان همدان در سال 1394

پاورپوینت در مورد رتبه بندی ایمنی...

مهارت های ارتباطی در مدیران

مهارت های ارتباطی در مدیران...

داروهای دامپزشکی

داروهای دامپزشکی...

پاورپوینت در مورد رده بندی کتابخانه کنگره تاریخچه و ساختار

پاورپوینت در مورد رده...

پاورپوینت در مورد اثر فاکتورهای فیزیولوژیک و فارماکولوژیک روی MAC

پاورپوینت در مورد اثر فاکتورهای فیزیولوژیک و...

خیار 16ص

خیار 16ص...

پاورپوینت در مورد ذرات یکسان

پاورپوینت در مورد ذرات...

پاورپوینت در مورد اثر کامپتون Compton effect

پاورپوینت در مورد اثر...

خویشتن پنداری

خویشتن پنداری...

پاورپوینت در مورد رابطه مالک و کارکنان کشتی

پاورپوینت در مورد رابطه مالک...

پاورپوینت در مورد دین ، هنر و ارتباط آن ها

پاورپوینت در مورد دین ، هنر...

پاورپوینت در مورد آزمایشگاه مصالح ساختمانی

پاورپوینت در مورد...

چگونگی پیدایش زمین و حیات بر روی آن
چک از دیدگاه کیفری 5 ص
چک ، سفته و ظهر نویسی 30 ص
چک 10ص
چپ انقلابی و تشکلات کارگری
هیروشیما
هیتلر
یون
مطالعه ی موفق با تمرکز 80 تا 120 ص
مطالعه موردی راههای کاهش اظطراب و رابطه برقرار کردن بین سواد آموز و آموزشیار درمورد سواد آموز دو
تاریخچه و دائره المعارف جنگ 8 ساله
چگونگی پیدایش زمین و حیات بر روی آن

کلمات کلیدی :غشای ویتلین محکم الاز رجسته ونمایان مشخص غشای ویتلین های مشخص غشای ندکی رتفاع سفیده مرکز فیده قرار فرم بیعی بیضی فیده لیظ فیده قیق تاقک هوایی میلی متر شغال میکند نسبت فیده غشای ویتلین مرکز فیده قیق یشتر پوسته هوایی میکند ویتلین کهنگی میشود فزایش سفیده میگردد
  • ۹۶/۰۷/۲۷
  • فصل هنری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی