mtosay

  • ۰
  • ۰
تحقیق درباره کنجد

تحقیق درباره کنجد دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 31 صفحه کنجد1 (Sesamum indicum L. ) 1ـ مقدمه (S. orientale) Sesamum indicum به عنوان یکی از قدیمی ترین دانه های روغنی، به راسته توبیفلورا2 و تیره پدالیاسه3 تعلق دارد. کنجد به دلیل دارابودن اسیدهای چرب اشباع نشده (با چند پیوند دوگانه) با کیفیت...ادامه و دانلود

تحقیق درباره کربوهیدرات 19 ص

تحقیق درباره کربوهیدرات 19 ص دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 19 صفحه کربوهیدرات ساختار لاکتوز (قند شیر). کربوهیدراتها (هیدراتهای کربن یا مواد قندی) یکی از انواع مولکولهای زیستی هستند که از نظر شیمیایی آنها را پلیهیدروکسیآلدئید یا پلیهیدروکسیکتون میدانند. هیدراتهای کربن از اتمهای کربن، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شدهاند. ...

تحقیق درباره کارشناسی تغذیه 13 ص

تحقیق درباره کارشناسی تغذیه 13 ص دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 13 صفحه موضوع تحقیق : کارشناسی تغذیه فهرست مطالب عنوان صفحه تغذیه 2 تاریخچه تغذیه 3 تبیین جایگاه و نقش دفتر بهبود تغذیه جامعه در نظام بهداشتی کشور 5 تقویم هشت ترمه دوره کارشناسی رشته علوم و صنایع...

تحقیق درباره چای و قهوه

تحقیق درباره چای و قهوه دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 31 صفحه مدرسه هتل داری و گردشگری پارسیان موضوع : چای و قهوه فهرست مطالب عنوان تاریخچة کشت چای درجهان وایران مشخصات بوتةچای آب وهوای چای خاکهای مناسب برای چایکاری هرس آبیاری مبارزه علفهای هرز کودپاشی قهوه پیشینه قهوه مقدار مصرف صحیح قهوه...

تحقیق درباره پاستوریزاسیون

تحقیق درباره پاستوریزاسیون دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 21 صفحه پاستوریزاسیون مقدمه پاستوریزه کردن، فرایندی است که طی آن مواد غذایی را حرارت می دهند تا میکروب های موجود در آنها همچون باکتری، ویروس، پروتوزوآ، کپک و. . . کشته شوند. پس از آنکه لوئی پاستور، دانشمند فرانسوی این فرایند را ابداع...

تحقیق درباره کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی

تحقیق درباره کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 32 صفحه چکیده:نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنایع غذائی دو گونه است. کاربرد اولتراسوند با شدت بالا و با شدت پائین. از امواج اولتراسوند با شدت پایین به عنوان روش تجزیهای در تهیه اطلاعات مربوط به ویژگی های فیزیکی...

تحقیق درباره بررسی نقش سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)در امنیت مرزهای دریایی

تحقیق درباره بررسی نقش سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)در امنیت مرزهای دریایی تعداد صفحات:54 نوع فایل: word (قابل ویرایش) لینک دانلود پایین صفحه چکیده مرزهای جنوبی ما بخصوص مناطق دریایی به علت ارتباط با آب های آزاد و پایگاه های ثابت و متحرک دشمن از جمله کانون های پرخطر و تنش خیز نسبت به امنیت کشور و بویژه زیرساخت های دریایی محسوب می گردند . سیاست های تنش زای برخی کشورها در منطقه که در واقع...

تحقیق درباره قارچ

تحقیق درباره قارچ دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 38 صفحه قارچ مقدمه قارچها موجوداتی هتروتروف بوده، فاقد ریشه ، ساقه و برگ هستند و در یکی از پنج سلسله موجودات زنده قرار داده شدهاند. این موجودات به علت فقدان کلروفیل (سبزینه) قادر به سنتز مواد آلی نیستند و در نتیجه ناگزیرند به صورت...

تحقیق درباره فرآیند تولید سوسیس 9 ص.DOC

تحقیق درباره فرآیند تولید سوسیس 9 ص.DOC دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 9 صفحه <<برسی فنی جهت اشنای به روشهای تولیدوبرآوردهای فنی جهت انجام محاسبات در تعیین مقادیر مایحتاج واح دها>> ((ارزیابی روشهای مختلف تولید و گزینش روش بهینه)): تو لیدروش فرآیند تولید سوسیس و کالباس در تمامی واحد مشابه می باشد. اختلا...

تحقیق درباره فاسد شدن مواد غذایی 10 ص

تحقیق درباره فاسد شدن مواد غذایی 10 ص دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 10 صفحه مقدمه: یکی از راهکارهای مهم دربه حداقل رساندن فساد مواد غذایی استفاده از بسته بندی صحیح ومتناسب با محصول درتمامی مراحل تولید ماده غذایی است. درجاییکه روشهای بسته بندی ضعیف باشد، مقادیر زیادی از غذا وکالاهای دیگر از...

تحقیق درباره رفراکتومتر، پلامترو ساکاریمتر

تحقیق درباره رفراکتومتر، پلامترو ساکاریمتر دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 51 صفحه رفراکتومتر، پلامترو ساکاریمتر رفراکتمترهای آن- لاین(روی خط) در صنعت قند بسیرا کارساز هستند زیرا کنترل بریکس نمونهها در زمان واقعی خود، در تولید بسیرا مهم میباشد. شرکت Atago co به زودی رفراکتومتر مدل PRM85 مخصوص نصب در خط تولید را عرضه...

تحقیق درباره دوغ کره، در تهیه نوشیدنیهای تخمیری

تحقیق درباره دوغ کره، در تهیه نوشیدنیهای تخمیری دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 94 صفحه چکیده دوغ کره محصول جانبی فرآیند کره زنی است که به دو صورت شیرین و ترش وجود دارد که از نظر ارزش غذایی و ترکیب شیمیایی، واجد کلیه مواد جامد شیر به استثناء چربی می باشد. دراین تحقیق...

تحقیق درباره دست کاری در ترکیبات شیر 15 ص

تحقیق درباره دست کاری در ترکیبات شیر 15 ص دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 15 صفحه بسم الله الرحمن الرحیم دست کاری ترکیبات شیراز چه زمانی شروع شده است؟ در دهه اخیر یعنی از سال 2000 میلادی به بعد در بسیاری از کشورهای پیشرفته در صنعت دامپروری از جمله: انگلیس، دانمارک، هلند، بخشهایی...

تحقیق درباره خواص معجزه آسای سیب

تحقیق درباره خواص معجزه آسای سیب دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 47 صفحه خواص معجزه آسای سیب / سیب، یکی از سلامت بخشترین خوراکیهای اطراف ما محسوب میشود. از زمانهای گذشته مردم جهان علاقهی فراوانی به میوهها داشتند. طبق نظر مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آنجا...

تحقیق درباره تولید شیر

تحقیق درباره تولید شیر دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 71 صفحه تولید شیر : لوکوز همه گیر گاوی سبب ضررهای اقتصادی فاحش در ارتباط با هزینه برنامه های کنترل وریشه کنی می گردد. در اروپا، به علت آنکه مبارزه جهت ریشه کنی آن برای سالها توسط جامعه اروپا، به اجرا گذاشته شد، ضررهای...

تحقیق درباره تغذیه وگوارش

تحقیق درباره تغذیه وگوارش دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 24 صفحه تغذیه وگوارش مقدمه همانطور که می دانید تغذیه: مکانیزمی در بدن جانداران است که طی آن، جانداران غذا و مایعات را مصرف نموده و با استفاده از آنها، بدنشان به عملکرد طبیعی، رشد و بازسازی قسمت های فرسوده خود ادامه می دهد. ...

تحقیق درباره بررسی نقش شبکه های اجتماعی در انقلاب مصر

تحقیق درباره بررسی نقش شبکه های اجتماعی در انقلاب مصر تعداد صفحات:31 نوع فایل: word (قابل ویرایش) لینک دانلود پایین صفحه چکیده این نوشتار پژوهشی در راستای بررسی نقش شبکه های احتماعی در انقلاب مصر می باشد . اعتراضاتی که از 25 ژانویه 2011 در مصر با هدف سرنگونی دولت حسنی مبارک صورت گرفت ، پرسشهای مهمی را درباره نقش رسانه ها بویژه شبکه های اجتماعی ، در تحولات سیاسی این کشور مطرح...

تحقیق درباره تغذیه 68 ص.DOC

تحقیق درباره تغذیه 68 ص.DOC دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 68 صفحه 4- رنگ گوشت قرمز 1-4 رنگدانه میرگلوبین فصل دوم 5- تعریف بسته بندی 6- بسته بندی در خلاء 7- انواع بسته بندی های تزریق گاز: 1-7- بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده 2-7- بسته بندی با اتمسفر کنترل شده 3-7- بسته بندی...

تحقیق درباره تغذیه 14 ص.DOC

تحقیق درباره تغذیه 14 ص.DOC دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 14 صفحه تغذیه تغذیه میتواند به عنوان یک سری از مراحل که یک سیستم در آن ایفای نقش می کند، تعریف شود که در آن هضم غذا برای پیشرفت و رشد، برای مصرف انرژی، برای بازسازی بافت های از بین رفته یا آسیب دیده،...

تحقیق درباره تغذیه در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه

تحقیق درباره تغذیه در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 63 صفحه به نام خدا 1-1- لزوم و اهمیت حمایت تغذیه ای در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه: تغذیه ی مناسب برای تمامی بیماران بستری در بیمارستان، خصوصاً برای بیماران شدیداً بحرانی (critically ill patient)...

تحقیق درباره تاریخچه ماکارونی 11 ص

تحقیق درباره تاریخچه ماکارونی 11 ص دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 11 صفحه تاریخچه ماکارونیماکارونی یکی از فراورده های مهم گندم است که تولید آن را به چینی ها نسبت داده اند و مورخین عقیده دارند که این محصول در قرن 13 میلادی توسط مارکوپولو به اروپا و از آن جا به سایر کشور...

تحقیق درباره بی اشهایی در کودک نوپا 9 ص

تحقیق درباره بی اشهایی در کودک نوپا 9 ص دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 9 صفحه بی اشهایی در کودک نوپا منبع: تغذیه در سال دوم انجمن ترویج و تغذیه با شیر مادر چرا کودک از خوردن امتناع می کند و چه باید کرد؟ امتناع کودک از خوردن ممکن است به دلایل زیر باشد:...

تحقیق درباره بسته بندی

تحقیق درباره بسته بندی دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 102 صفحه چکیده با توجه به اهمیت بسته بندی در کاهش فساد مواد غذائی و تاثیر آن بر روی فروش محصول ، توجه به جنبه های مختلف آن بسیار ضروری است پلاستیکها طیف گسترده ای از موادی هستند که در سالهای اخیر استفاده روز افزونی...

تحقیق درباره افزودنیهای غذایی

تحقیق درباره افزودنیهای غذایی دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 46 صفحه افزودنیهای غذایی افزودنیهای غذایی به ماده یا مخلوطی از مواد اطلاق می شود که بخشی از مواد غذایی اصلی نبوده و در نتیجه عملیات تولید یا کمک به انجام فرایند و یا طی مدت نگهداری و یا از طریق بسته بندی وارد مواد...

تحقیق درباره استانداردهای غذایی

تحقیق درباره استانداردهای غذایی دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 88 صفحه ) استانداردهای غذایی استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از...

تحقیق درباره اسانسگیری

تحقیق درباره اسانسگیری دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 31 صفحه فهرست مطالب مقدمه : معرفی 3 گیاه اوکالیپتوس اکلیل بابونه انواع بابونه بابونه کبیر بابونه رسمی بابونه وحشی بابونه رومی بابونه زرد فصل دوم: اسانسها تقطیر ساده شیمی اسانسها آشنایی با انواع مبرد انواع کلونجر تقطیر با بخار آب تقطیر با آب و...

تحقیق درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی

تحقیق درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 23 صفحه ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی : هزینه مواد اولیه اغلب حدود 50 درصد هزینه کل تولید شیر را در یک کارخانه تولید مواد لبنی در بر می گیرد . صرفه جویی در هزینه...

تحقیق درباره احساس گرسنگی

تحقیق درباره احساس گرسنگی دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 20 صفحه احساس گرسنگی تعریف احساس : در سطح زیست شناختی (Biological) همه اطلاعاتی را که درباره جهان اطراف خود بدست میآوریم؛ در نتیجه برخورد محرکها بر دستگاههای حسی و تحریک کردن گیرندگان ، سلولهای عصبی (Neurons) و سلولهای مغزی حاصل میشود. در سطح...

تحقیق درباره بررسی نقش فرهنگ سازمانی در پیشگیری از بروز فساد اداری

تحقیق درباره بررسی نقش فرهنگ سازمانی در پیشگیری از بروز فساد اداری تعداد صفحات:20 نوع فایل: word (قابل ویرایش) لینک دانلود پایین صفحه چکیده براساس گزارش سازمان جهانی شفافیت، ایران ازنظر مفاسد اداری بین 133 کشور در رتبه 79 قرار دارد (TRANSPARENCY.ORG). فساد اداری ازجملــــه پدیده های سازمانی است که روند توسعه کشورها را به طور چشمگیری با مشکل روبرو می کند. درعین حال با تمام برنامه ریزیها و توجهی که...

تحقیق درباره احساس درد و گرسنگی

تحقیق درباره احساس درد و گرسنگی دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 17 صفحه احساس درد و گرسنگی تعریف احساس : در سطح زیست شناختی (Biological) همه اطلاعاتی را که درباره جهان اطراف خود بدست میآوریم؛ در نتیجه برخورد محرکها بر دستگاههای حسی و تحریک کردن گیرندگان ، سلولهای عصبی (Neurons) و سلولهای مغزی حاصل...

مروری بر پردازش وب معنایی در رایانش ابری

مروری بر پردازش وب معنایی در رایانش ابری با توجه به افزایش درخواستها برای واکشی اطلاعات در اینترنت و نیاز روز افزون افزایش سرعت در دسترسی به داده ها تکنولوژی های فراوانی پدید آمدند. یکی از این راه حل ها رایانش ابری می باشد که با توجه امکانات ...

تحقیق درباره DATEM نجات بخش ضایعات نان

تحقیق درباره DATEM نجات بخش ضایعات نان دسته بندی : فنی و مهندسی صنایع غذایی ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 23 صفحه DATEM نجات بخش ضایعات نان: مقدمه: یکی از جنبه های مهم صنعت غذا ، بهبود کیفیت محصولات تولیدی و توسعه فرمولاسیون جدیداست که امروزه امولسیفایر ها این راه را هموار تر...

شبکه عصبی مصنوعی

شبکه عصبی مصنوعی قابلیت­های مغز انسان مانند قابلیت یادگیری، تعمیم، خلاقیت، پردازش موازی و باعث شد که ساخت ماشینی که این قابلیت­ها را داشته باشد که این ماشین شبکه عصبی نام گرفت، شبکه عصبی مصنوعی، مجموعه­ای از نرون­های مصنوعی است که از طریق اتصال ­ هایی که "ارتباطات" نامیده می­شود، با یکدیگر در ارتباط هستند. هدف یک شبکه عصبی...

تحقیق درباره یک نانومتر چقدر است 28 ص

تحقیق درباره یک نانومتر چقدر است 28 ص دسته بندی : علوم پایه فیزیک ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 28 صفحه یک نانومتر چقدر است؟ یک نانومتر یک میلیاردم متر (10-9 m) است. این مقدار حدودا چهار برابر قطر یک اتم است. مکعبی با ابعاد 2. 5 نانومتر ممکن است حدود 1000 اتم را شامل شود. کوچکترین آی سیهای...

تحقیق درباره گرانش

تحقیق درباره گرانش دسته بندی : علوم پایه فیزیک ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 18 صفحه گرانش (Gravity) از دیر باز دست کم از زمان یونانیان، همواره دو مسئله مورد توجه بود: تمایل اجسام به سقوط به طرف زمین هنگام رها شدن. حرکات سیارات ، از جمله خورشید و ماه که در آن زمان سیاره محسوب میشدند. در گذشته این...

تحقیق درباره کاربرد های لیزر

تحقیق درباره کاربرد های لیزر دسته بندی : علوم پایه فیزیک ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 21 صفحه به نام خدا : موضوع : استاد: مهندس گردآورنده : دانشجوی سال چهارم محسن سپهوندی پاییز 85 کاربرد های لیزر مقدمه امروزه لیزر کاربردهای بیشماری دارد که همه زمینه های مختلف علمی و فنی فیزیک-شیمی-زیست شناسی - الکترونیک و پزشکی را...

تحقیق درباره کاربرد ریاضی و فیزیک در ورزش 12 ص

تحقیق درباره کاربرد ریاضی و فیزیک در ورزش 12 ص دسته بندی : علوم پایه فیزیک ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 12 صفحه کاربرد ریاضی و فیزیک در ورزش علم ریاضی را معمولاً دانش بررسی کمیتها و ساختارها و فضا و دگرگونی (تغییر) تعریف میکنند. دیدگاه دیگری ریاضی را دانشی میداند که در آن با استدلال منطقی از اصول و...

تحقیق درباره چوب 12 ص.DOC

تحقیق درباره چوب 12 ص.DOC دسته بندی : علوم پایه فیزیک ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 12 صفحه مقدمه از آنجایی که چوب ماده ای است که بسته به انواع آن در برابر نیروهای گوناگون از خود با نسبه پایداری قابل توجهی نشان می دهد مصرف آن در بسیاری از زمینه ها که نیازمند به تحمل نیرو می باشد رایج گردیده است....

بررسی روش¬های خواب و بیدارکردن گره¬ها در شبکه حسگر بی¬سیم

بررسی روش¬های خواب و بیدارکردن گره¬ها در شبکه حسگر بی¬سیم چکیده : پیشرفتهای اخیر در زمینه الکترونیک و مخابرات بیسیم توانایی طراحی و ساخت حسگرهایی را با توان مصرفی پایین، اندازه کوچک، قیمت مناسب و کاربریهای گوناگون داده است. این حسگرهای کوچک که توانایی انجام اعمالی چون دریافت اطلاعات مختلف محیطی (بر اساس نوع حسگر)، پردازش و ارسال آن اطلاعات را دارند، موجب پیدایش ایدهای برای ایجاد و گسترش شبکههای موسوم به شبکههای بیسیم حسگرشده­اند. شبکه­های حسگر بی­سیم بدلیل داشتن...

تحقیق درباره پیدایش کاغذ

تحقیق درباره پیدایش کاغذ دسته بندی : علوم پایه فیزیک ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 48 صفحه پیدایش کاغذ نخستین کسانی که به فکر ساختن کاغذ افتادند، چینی ها بودند. آنها حدود سال 105 میلادی به روشی که عمومأ به فردی به نام کای لون نسبت داده می شود، این کار را آغاز کردند. او به فکر افتاد که پارچه...

تحقیق درباره نیروگاههای هسته ای وبمب های هسته ای چگونه کار میکنند 15 ص

تحقیق درباره نیروگاههای هسته ای وبمب های هسته ای چگونه کار میکنند 15 ص دسته بندی : علوم پایه فیزیک ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 15 صفحه نیروگاههای هسته ای وبمب های هسته ای چگونه کار میکنند؟ این روزها در مجلات,روزنامه ها,تلویزیون وغیره از همه چیز میشنویم ولی بیشتر از همه فعالیت های صلح آمیزوغیر صلح آمیز هسته ای است که ذهنمان...

تحقیق درباره نیروگاه هسته ای جهان

تحقیق درباره نیروگاه هسته ای جهان دسته بندی : علوم پایه فیزیک ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 94 صفحه برحسب نظریه اتمی عنصر عبارت است از یک جسم خالص ساده که با روش های شیمیایی نمی توان آن را تفکیک کرد. از ترکیب عناصر با یکدیگر اجسام مرکب به وجود می آیند. تعداد عناصر شناخته شده در طبیعت حدود...

تحقیق درباره نور و فیزیولوژی حرکت

تحقیق درباره نور و فیزیولوژی حرکت دسته بندی : علوم پایه فیزیک ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 35 صفحه Motor Neurophysiology نوروفیزیولوژی حرکت سیستم حرکتی : سیستم حرکتی و تشکیلات مربوط به آن اساس برقراری تعادل لحظه ای ، ایجاد حرکات موزون و کلاً کنترل وضعیت بدن در موجود زنده می باشد . به طور ویژه در مهره داران ،...

تحقیق درباره بررسی نقش و اثر مالیات و نرخ سود سپردهای بانکی

تحقیق درباره بررسی نقش و اثر مالیات و نرخ سود سپردهای بانکی تعداد صفحات:42 نوع فایل: word (قابل ویرایش) لینک دانلود پایین صفحه ۱ ـ مقدمه مالیاتها همواره به عنوان یکی از ابزارهای مهم سیاستگذاری مالی با هدف تأمین درآمد، رعایت عدالت اجتماعی و تخصیص مجدد منابع و تثبیت اقتصادی از سوی دولتها به کار گرفته می شوند. با وجود گسترش نقش دولت در اقتصاد ایران در چند دهه گذشته، نظام مالیاتی...

تحقیق درباره میکروسکوپ

تحقیق درباره میکروسکوپ دسته بندی : علوم پایه فیزیک ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 28 صفحه میکروسکوپ برای دیگر کاربردها میکروسکوپ (ابهامزدایی) را ببینید. یک نمونه میکروسکوپ نوری عبوری ساخت Carl Zeiss Jena در سال ۱۸۷۹ میکروسکوپ (از یونانی μικρόσκοπεῖν) یا «بس ریزبین» دستگاهی است که برای دیدن اجسامی که با چشم مسلح دیده نمیشوند بکار میرود. سیر تحولی...

تحقیق درباره مواد پرتوزا و تابش های هسته ای 10 ص

تحقیق درباره مواد پرتوزا و تابش های هسته ای 10 ص دسته بندی : علوم پایه فیزیک ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 10 صفحه مواد پرتوزا و تابش های هسته ای مقدمه این مقاله شامل سه بخش کلی می باشد که به ترتیب خاصی و به صورت تدریجی کنار یکدیگر قرارگرفته اند، قسمت اول تاریخچه کوتاهی را از کشف رادیواکتیویته بیان می...

تحقیق درباره منظومه شمسی 16 ص

تحقیق درباره منظومه شمسی 16 ص دسته بندی : علوم پایه فیزیک ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 16 صفحه فهرست موضوع صفحه پیشگفتار 2 سیارات و منظومه شمسی 4 خورشید و ماه 9 فضا و تلسکوپ 12 سفینه 14 منابع و مآخذ 16 پیشگفتار چه زمانی جهان شکل گرفت؟ اگر همان طور که ستاره شناسان عقیده دارند , عالم در حال...

تحقیق درباره منابع انرژی باد توربین

تحقیق درباره منابع انرژی باد توربین دسته بندی : علوم پایه فیزیک ، فرمت فایل: ورد( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) قسمتی از محتوای متن تعداد صفحات : 78 صفحه مقدمه 5 فصل اول کلیاتی درباره انرژی باد 6 1-1- انرژی باد: 6 1-2 تاریخچه استفاده از انرژی باد: 7 1-3 منشاء باد: 9 الف- جریان چرخشی هادلی (HADLY) 10 ب- جریان چرخشی راسبی (ROSSBY): 10 1-5 اندازهگیری پتانسیل انرژی باد: 10 1-6...



...

  • ۹۶/۱۱/۰۶
  • فصل هنری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی